ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ – Πάτρα: Ο Κύπριος, η Ρουμάνα και το…κινητό – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ

“Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται” και φαίνεται πως η παροιμιά, ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση νεαρής Ρουμάνας που έκλεψε κινητό από νεαρό Κυπριο στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, η αλλοδαπή αφαίρεσε το κινητό από καφέ στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και εξαφανίστηκε. Στη συνέχεια έβγαλε την κάρτα και έβαλε “δικό” της αριθμό κλήσης, όμως λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο. Όπως πληροφορείται το tempo24.gr, ο νεαρός Κύπριος είχε εγκαταστήσει στο κινητό του εφαρμογή με την οποία μπορούσε να το εντοπίσε “βλέποντας” ακόμα και το νέο αριθμό.

Κάλεσε λοιπόν στο κινητό του τηλέφωνο και στην άλλη άκρη της γραμμής άκουσε την Ρουμάνα. Στο αίτημα του να του επιστρέψει το κινητό που του είχε κλέψει, η αλλοδαπή ανταποκρίθηκε αφού προηγουμένως του ζήτησε “λύτρα” 100 ευρώ. 

Το ραντεβού κλείστηκε στην Πλατεία Ελευθερίας. Το θύμα έχοντας ήδη ενημερώσει για το περιστατικό την Αστυνομία, μετέβη στο σημείο, όπου μετά την παράδοση των χρημάτων και την παραλαβή του κινητού, επενέβησαν οι Αστυνομικοί και συνέλαβαν την Ρουμάνα.

Πάτρα: “Έφυγε” ένα γλυκύτατο κορίτσι! Της είπαν το “τελευταίο” αντίο

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στoν Θρασύβουλο Μαυρομμάτη – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ασύλληπτες εικόνες από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου – Πυρετώδεις εργασίες των συνεργείων (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ανεμοστρόβιλος “χτύπησε” την Πάτρα – Έπεσαν δένδρα, έσπασαν τζαμαρίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ

Η Πάτρα αποχαιρετά τον Θρασύβουλο Μαυρομμάτη: Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του – Tη Δευτέρα η κηδεία του