Πάτρα: Ενημέρωση του κοινού για θέματα Διαβήτη-Λοιμώξεων-Διαβητικής αγγγειοπάθειας

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 από 11:00 – 13:00 στην Αγορά Αργύρη στην Πάτρα, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση κοινού για θέματα:Διαβήτη-Λοιμώξεων-Διαβητικής αγγγειοπάθειας στο πλαίσιο του δεύτερου Συνεδρίου «Λοιμώξεις και Διαβήτης» που οργανώνεται από την Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική (Διαβητολογικό Κέντρο-Τμήμα Λοιμώξεων) και την Αγγειοχειρουργική Κλινική από 10 έως 12 Μαρτίου 2017 στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Συζητητές θα είναι οι οργανωτές του Συνεδρίου κ.κ. Γώγος Χαράλαμπος, Καθηγητής Παθολογίας, Κυριαζοπούλου Βενετσάνα, Καθηγήτρια Ενδοκρινολογίας, Τσολάκης Ιωάννης, Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής και οι ιατροί Παθολόγοι μέλη της επιστημονικής επιτροπής κ.κ. Ακινόσογλου Καρολίνα , Συροκώστα Ιουλία.

 

Ιουλία Συροκώστα,

Επιμελήτρια Α’ Παθολογικής Κλινικής

ΠΓΝΠατρών

Μέλος Επιστημονικής Επιτροπής 2ου Συνεδρίου «Λοιμώξεις και Διαβήτης»

 

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ανήλικες που ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο μαθήτρια κατά τη διάρκεια εκδρομής

Πάτρα: Υπόθεση εκβίασης ερευνά η Ασφάλεια – Το τηλεφώνημα από τις φυλακές Κορυδαλλού(;) και οι οικονομικές διαφορές

Πάτρα: Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Δικαστικό Μέγαρο-Μεγάλη κινητοποίηση από την Αστυνομία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ-ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πώς έγινε η τραγωδία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με την 67χρονη ΑμεΑ – Ποια ήταν η «αγωνίστρια της ζωής» Μαρία Λαδά από την Κεφαλονιά