Νίκη (82-73) του Παναθηναϊκού απέναντι στον Κολοσσό

27/02/2017 | 18:26

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος, αλλά έκανε το… καθήκον του και νίκησε 82-73 τον Κολοσσό Ρόδου στο «Βενετόκλειο», στο πρώτο σημερινό παιχνίδι για την 19η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ. 

«Κλειδί» για την επικράτηση του «τριφυλλιού» αποτέλεσε το γεγονός ότι η άμυνά του δέχθηκε μόλις εννέα πόντους από τους «θαλασσί» στην τρίτη περίοδο. 

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, οι «πράσινοι» ανέβηκαν προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας, εν αναμονή του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα στην Πάτρα που είναι σε εξέλιξη.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ