Καμμένος για Τσαβούσογλου: Ας πατήσουν το πόδι τους στα Ίμια, να δούμε πως θα φύγουν

Η απάντηση του υπουργού Άμυνας στις τουρκικές προκλήσεις

«Δεν υπάρχει θέμα να πατήσει ελληνικό νησί ο Τσαβούσογλου. Αν θέλουν ας δουν. Να δω πώς θα φύγουν από εκεί αν πατήσουν το πόδι τους» δήλωσε o Πάνος Καμμένος, απαντώντας στις δηλώσεις Τσαβούσογλου για τα Ίμια, ισχυριζόμενος ότι «αν θέλαμε να ανεβούμε στα Ίμια θα μπορούσαμε».

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση», ξεκαθάρισε ο κ. Καμμένος μιλώντας στο ΣΚΑΪ, τονίζοντας πως «κάθε αεροπλάνο που παραβιάζει τον εθνικό εναέριο χώρο, κάθε πλοίο που παραβιάζει τα εθνικά χωρικά ύδατα αντιμετωπίζονται».

«Δεν πρέπει να ανησυχεί ο ελληνικός λαός», πρόσθεσε.

Μάλιστα, απευθυνόμενος προς τον τούρκο υπουργό Εξωτερικών, ο υπουργός Άμυνας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Να του θυμίσουμε ότι πρωθυπουργός δεν είναι ο Σημίτης αλλά ο Αλέξης Τσίπρας, υπουργός Εξωτερικών ο Κοτζιάς και όχι ο Πάγκαλος και υπουργός Άμυνας είμαι εγώ».

Ο κ. Καμμένος σχολιάζοντας τις τακτικές αυτές σημείωσε πως «αυτές οι προσπάθειες να καλέσουν κοντά τους τους εθνικιστές με κορυφαία την κίνηση του Τούρκου πρωθυπουργού να κάνει το σήμα των γκρίζων λύκων μέσα στη Βουλή είναι κινήσεις πανικού που δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή».

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης