Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του Θανάση Μυλωνά - Σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καλαβρύτων - ΦΩΤΟ

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Λάγγουρα

Στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Λάγγουρα, θα γίνει η κηδεία του 19χρονου Θανάση Μυλωνά του Βασιλείου, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, στη συμβολή των οδών Καλαβρύτων και Φωκαίας στην Πάτρα.

16776220_10211970419246506_176937858_o_0_1.jpg

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών "Άγιος Ανδρέας" όμως τα βαρύτατα τραύματα που σύμφωνα με πληροφορίες έφερε στην κοιλιακή χώρα, αποδείχθηκαν μοιραία.

mylonas_nekros_2_0.jpg

Ο Θανάσης εργαζόταν στη ΔΕΥΑΠ μέσω πρακτικής άσκησης. Ο Πρόεδρος Ανδρέας Παπανικήτας εκφράζει τα συλλυπητήρια του με την εξής ανακοίνωση:

"Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ κ. Ανδρέας Παπανικήτας, η Διοίκηση και οι Εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΠ εκφράζουν τα Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μυλωνά Αθανάσιου εργαζόμενου στην Επιχείρηση μέσω πρακτικής άσκησης των σπουδαστών της ΕΠΑΣ Πάτρας της Σχολής Μαθητείας του ΟΑΕΔ".

mylonas_nekros_4.jpg

Σπαρακτικά είναι τα μηνύματα των φίλων του στο facebook

Έκανες τα πάντα όλες τις δουλειές ήξερες πολλά πράγματα για την ζωή ήσουν παρά πολύ καλό άτομο και κάτι παραπάνω από φίλος…

Εχθές όλη την μέρα μαζι και μετά μαθαίνω πως ο Θάνος τράκαρε και λέω τι έγινε εδώ όλη μέρα μαζί πως ποτέ γιατί? ….

Αδερφέ μου θα μείνεις στις καρδιές μας σαν ένας τεράστιος άνθρωπος και χαρακτήρας δεν έχω ξανά δει τέτοιον άντρα με τόσο σκληρή καρδιά που να αγαπά σαν μικρό παιδί και να κάνει τα πάντα γιατί θέλει να ζήσει την ζωή του με τρέλα μαθαίνοντας τόσα πράγματα…Καλό παράδεισο αδερφέ μου δεν σε ξεχνάμε ποτέ..

Έφυγες από την ζωή δεν άντεξες άλλο…Αχχ ρε Θάνο αδερφέ μου πρόσεχε εκεί ψηλά αδερφέ είσαι πολύ μακριά μας μα τόσο δίπλα μας..

Αντίο αδερφακο μου θα σε θυμόμαστε…. Ησουν είσαι και θα είσαι ο αδερφακος μου!!!

Καλό ταξίδι αδερφάκο μου. Έφυγες με την αγάπη σου κι αυτή σε πρόδωσε. Δυστυχως αυτό που αγαπάμε πάντα μας προδίδει. Καλό ταξίδι αδερφέ να μας προσέχεις όλους…

Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω….Κουράγιο στην οικογένεια σου!!! θαναρα μου αδερφε μου εφυγες νωρις και εσυ …

 καλο παραδεισο φιλε μου ο θεος παντα παίρνει τους καλυτερους δυναμη στην οικογενεια σου.

Καλό παράδεισο αδερφέ μου, μακάρι να βρεις εκεί όσα ήθελες στη σύντομη ζωούλα σου ... εμείς χάσαμε τα πάντα

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr,  οδηγός αυτοκινήτου επιχείρησε να κάνει αναστροφή στο ύψος των φωτεινών σηματοδών επί της οδού Καλαβρύτων.

Αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την μοτοσυκλέτα του άτυχου 19χρονου Θανάση. Στη συνέχεια ο δικυκλιστής, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε σε διερχόμενο αυτοκίνητο για να προσκρούσει τελικά σε ακινητοποιημένο σε φωτεινό σηματοδότη όχημα.

Ο νεαρός έχοντα τραυματιστεί σοβαρά, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του "Αγίου Ανδρέα", για να καταλήξει λίγες ώρες αργότερα.

Διαβάστε επίσης