Δε θέλουν όλοι να γίνουν πάνελ της Μενεγάκη

14/02/2017 | 11:10

Πρόσφατα καλεσμένη η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, δέχτηκε πρόσκληση από την παρουσιάστρια να συνεργαστούν. Η Χρηστίδου που τώρα πια δηλώνει μόνο σχεδιάστρια μόδας και την παρουσίαση την έχει αφήσει στο παρελθόν το σκέφτηκε και …δε θέλει.

«Μου αρέσει να πηγαίνω στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη γιατί νιώθω ασφαλής και δεν με φέρνει σε δύσκολη θέση. Είμαι στη διάθεσή της όποτε θέλει για παρέα, αλλά όχι για να πάω στην εκπομπή και να είμαι μόνιμο μέλος. Δεν έχω τέτοιο σκοπό, ούτε μου λείπει η τηλεόραση ιδιαίτερα». Αυτά είπε η γυναίκα και άδικο μάλλον δεν έχει.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας