Έμπρακτη συμπαράσταση

της βιβιαν σαμουρη,επικεφαλης της παραταξης "Ολοι μαζι για την πατρα"

Ο Δήμαρχος Πατρέων, λοιπόν, αύριο δικάζεται επειδή δεν παραχώρησε στη φασιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή, δημοτικό χώρο κατα την προεκλογική εκστρατεία του 2015, ενόψει των βουλευτικών εκλογών και επειδή δεν έδωσε στοιχεία σχετικά με το πόσα παιδιά μεταναστών φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου.

Η ανωτέρω απόφαση του Δημάρχου Πατρέων, πέραν του ότι αποτελεί πάγια θέση του, -σε αντίθεση με την αδιαφορία που επιδεικνύει η πλειονότητα του πολιτικού κόσμου, σε μια περίοδο που ο φασισμός επιχειρεί να μεγενθύνει τον πολιτικό του ρόλο και την κοινωνική επιρροή του σε βάρος των δημοκρατικών αξιών και του ανθρωπισμού- εδράζεται στην ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας ( δηλαδή και των 49 δημοτικών συμβούλων των 10 παρατάξεων του Δήμ. Συμβουλίου), υπ' αριθ. 1/2015.

Σύμφωνα με την απόφαση αυτή (ενόψει των τότε επικείμενων εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015) θα διευκολύνονταν, με κάθε τρόπο και με τα μέσα που διέθετε η δημοτική αρχή, όλα τα κόμματα και οι συνασπισμοί κομμάτων, πλην της Χρυσής Αυγής.
Ως εκ τούτου ο Δήμαρχος έκανε πράξη, ως όφειλε, την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, και η παραπομπή του σε δίκη συνιστά εμμέσως, πλην σαφώς, παραπομπή του σώματος του Δήμ. Συμβουλίου δηλαδή του συνόλου των αντιπροσώπων του Πατραϊκού λαού.
Αύριο το πρωί, λοιπόν, στις 8.30 θα είμαστε όλοι στα Δικαστήρια.
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ