"Μάχη" ΡΑΠ- Δήμου για το Καρναβάλι- Τι απαντά η Κοινωφελής στην παράταξη που ισχυρίζεται ότι το καρναβαλικό εργαστήρι είναι στον αυτόματο πιλότο

"Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία" λέει ο Χρυσοβιτσάνος

Αντιπροσωπεία της ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη, αποτελούμενη από τους δημοτικούς συμβούλους Ηλία Γρηγόρη, Ουρανία Μπίρμπα, και τα μέλη του συντονιστικού Νίκο Κανελλάκη και Γιάννη Γκόβα, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του καρναβαλικού εργαστηρίου όπου  συνομίλησε με εργαζόμενους και ενημερώθηκε την πρόοδο των εργασιών κατασκευής των καρναβαλικών αρμάτων. Όπως διαπίστωσε, "το καρναβαλικό εργαστήριο έχει αφεθεί στον αυτόματο πιλότο και στις ομολογουμένως φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων του. Ας σημειωθεί ότι έχουν απομείνει ελάχιστοι πλέον έμπειροι τεχνίτες οι οποίοι, μόλις πριν από μερικές ημέρες, πλαισιώθηκαν από  μια μικρή ομάδα εργαζομένων με οκτάμηνη σύμβαση. Καμία μέριμνα για να καλυφθούν οι στοιχειώδης ανάγκες λειτουργίας, κανένας προγραμματισμός, καμία οργάνωση".

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΡΑΠ:

Αντιπροσωπεία της ΡΑΠ επισκέφθηκε το Καρναβαλικό εργαστήρι της Πάτρας

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΟΥ

"Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία. Η κυβερνητική παράταξη της Ρ.Α.Π. κινδυνολογεί, προβλέποντας ότι δεν θα γίνει το Καρναβάλι. Και φέτος, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, θα διαψευστούν. Μέσα σε δύσκολες συνθήκες που ο λαός μας ξέρει (ελλιπείς πόροι, ελλείψεις στο προσωπικό), η Δημοτική Αρχή έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να πραγματοποιηθεί το Καρναβάλι. Όσο για το καρναβαλικό εργαστήριο και αυτά τα οποία “ανακάλυψε” πρόσφατα στην επίσκεψή της η κυβερνητική παράταξη, θυμίζουμε στο λαό ότι αυτό το εργαστήρι, συνέβαλε για τη δημιουργία του χριστουγεννιάτικου χωριού στην Πλατεία Γεωργίου. Αυτό το εργαστήριο είναι που ολοκληρώνει τα άρματα.

Τέλος να θυμίσουμε ότι το κεντρικό θέμα του Καρναβαλιού και των δραστηριοτήτων που θέλουμε ν’ αναπτύξουμε αυτή την περίοδο, αφορά την πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. “Καρναβαλιζόμαστε ελεύθεροι από ουσίες και εξαρτήσεις”!"

 

Διαβάστε επίσης