Καταιγιστική η ΑΕΚ - «Εριξε εξάρα» στην Βέροια!

Στο ΟΑΚΑ

Αν έλεγε κάποιος στον ΑΕΚτσή πριν τρεις εβδομάδες, ότι σύντομα η ομάδα του θα βάλει 12 γκολ μέσα σε τρεις μέρες, θα τον κοιτούσε περίεργα... «Σιγά τους αντιπάλους, Λεβαδειακός και Βέροια ήταν», θα πει κάποιος. Με αυτούς παίζουν όλοι όμως και σίγουρα δεν φταίει η Ενωση για την ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι Κιτρινόμαυροι φταίνε μόνο για όσα λάθη έκαναν μόνοι τους από την αρχή της σεζόν και αδίκησαν τους εαυτούς τους. Και τους αδίκησαν επειδή μπορούν να παίξουν ορθολογικό ποδόσφαιρο και το απέδειξαν και στο 6-0 επί της Βέροιας, μετά το 6-0 επί του Λεβαδειακού. Σε μια εντυπωσιακή παράσταση της, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ έβαλε 5 γκολ στα πρώτα 40 λεπτά και μετά απλά απολάμβανε το χειροκρότημα των οπαδών της, οι οποίοι επιτέλους βλέπουν κάτι που τους αρέσει!

Το ματς άρχισε με την ΑΕΚ να χάνει ευκαιρία στο 2' με την κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου από το φάουλ του Μάνταλου και αυτό που ακολούθησε δεν μπορούσε να το φανταστεί κανείς... Αν και τα μηνύματα ήρθαν από τα δύο γρήγορα γκολ. Το πρώτο στο 12' με το ωραίο σουτ του Χριστοδουλόπουλου, σε μια φάση που ο Πέκχαρτ μάλλον έκανε επιθετικό φάουλ, το δεύτερο στο 15' με το άψογο πλασέ του... φορ Λαμπρόπουλου μετά την προσπάθεια του Αραούχο!

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης