Ποιους είδαμε στην εκδήλωση του Συλλόγου Αλισσαίων "Πείρος" - ΦΩΤΟ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και προσέλευση πραγματοποιήθηκε το μουσικό ταξίδι, που παρουσιάστηκε στη μουσική εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος Αλισσαίων "Πείρος", σε συνεργασία με τον τομέα πολιτισμού του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο αμφιθέατρο του γυμνασίου της Κάτω Αχαΐας.

Απαρτιζόταν από τις μουσικές Χορωδίας του Συλλόγου Επτανησίων Πάτρας και Μυρτουντίων – Λεχαινών, υπό τις οδηγίες τις καταξιωμένης μαέστρου Λένας Σουρμελή και μαζί με τον πιανίστα Χρήστο Τσαντούλη, ταξίδεψε το κοινό σε μουσικά ταξίδια μεγάλων Ελλήνων δημιουργών, όπως  Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Λοΐζο κλπ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου ,ο βουλευτής Ανδρέας Ριζούλης, ο πρώην Νομάρχης Κατσικόπουλος Δημήτρης, οι πρόεδροι του ΟΤΑΔ και ΔΕΥΑΔ Ξ. Μπαχράς και Σπ. Τραχάνης ,ο περιφερειακός Διευθυντής της ΔΕΗ Μυλωνάς Σπυρίδων (ο οποίος κατάγεται από την περιοχή), ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δύμης Τσώκος Νικόλαος ,δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι των τοπικών διαμερισμάτων Άνω και Κάτω Αλισσού Μπεζεριάνου και Κελάμη , ο πάτερ Απόστολος και πολλοί άλλοι. 

Στην έναρξη της εκδήλωσης ο σύλλογος τίμησε την κ. Σουρμελή για την προσφορά της στο πολιτισμό.

Ο σύλλογος ετοιμάζει και άλλες όμορφες εκδηλώσεις.