Αχαΐα: Πως δρούσαν οι Αλβανοί έμποροι χασίς - Πως προσέγγιζαν την αποθήκη με τα ναρκωτικά

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες  το μεσημέρι, στις Καμάρες Αιγίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, τρεις αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 33, 27 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, που οργάνωσε και υλοποίησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, οι τρεις αλλοδαποί εντοπίστηκαν χθες το μεσημέρι, να εισέρχονται  σε αποθήκη, στην οποία είχαν κρύψει ποσότητα κάνναβης 7.995 γραμμαρίων, καθώς και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Επισημαίνεται, ότι οι τρεις διακινητές ναρκωτικών, κατά τις μετακινήσεις τους, χρησιμοποιούσαν δυο οχήματα εναλλάξ, (ένα Ι.Χ. Φορτηγό και ένα Ι.Χ. Επιβατηγό), λαμβάνοντας ιδιαίτερα μέτρα προφύλαξης όταν προσέγγιζαν την αποθήκη, η οποία βρισκόταν σε αγροτική τοποθεσία και την χρησιμοποιούσαν ως καβάντζα αποθήκευσης των ναρκωτικών.

Σε έρευνες που ενεργήθηκαν στις οικίες και στα οχήματα των δραστών, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν άλλα 21 γραμμάρια κάνναβης, ενώ η συνολική αξία των ναρκωτικών που κατασχέθηκε, ξεπερνά τις 20.000 ευρώ.

Παράλληλα, κατασχέθηκαν ως μέσα επικοινωνίας δυο κινητά τηλέφωνα, καθώς και τα δυο οχήματα που οι δράστες χρησιμοποιούσαν για την μεταφορά των ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αχαΐα: Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας "μύρισαν" αποθήκη με ναρκωτικά - 20.000 ευρώ η αξία τους - Τρεις συλλήψεις

Διαβάστε επίσης