Μπάσκετ: Γυναίκες του Παναθηναϊκού και του Πρωτέα έπαιξαν μπουνιές – ΒΙΝΤΕΟ

29/01/2017 | 17:40

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στον αγώνα Πρωτέα-Παναθηναϊκού με τις παίκτριες των ομάδων να γρονθοκοπούν η μία την άλλη με μανία!

Αφορμή για το ξέσπασμα των επεισοδίων στάθηκε ένα φάουλ που δεν δόθηκε στην Χάμπτον με το σκορ στο 64-63 με 34» πριν από το τέλος και είχε ως αποτέλεσμα την αντίδραση της Αμερικανίδας του Παναθηναϊκού!

Συγκεκριμένα εκδήλωσε τον εκνευρισμό της με ένα σκληρό φάουλ στην Νικολοπούλου και μόλις πήγαν οι συμπαίκτριες της να ζητήσουν τον λόγο και δη η Σπυριδοπούλου άρχισε να ρίχνει γροθιές!

Στη συνέχεια επικράτησε… χαμός με τους «πράσινους» να διαμαρτύρονται έντονα για τον μη καταλογισμό του φάουλ.

Τελικά αποβλήθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Πέτρος Πρέκας και οι αρνητικές πρωταγωνίστριες ενώ το ματς ξεκίνησε ξανά και ο Πρωτέας επικράτησε με 69-65!

Δείτε τα όσα συνέβησαν από το 1:44:17 και μετά

Λικέρ Baileys
22/12/2025 | 19:32

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της