Παραιτήθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας

25/01/2017 | 21:12

Την παραίτησή του από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανακοίνωσε ο Γιάννης Θεοτοκάς. 

«Έχω υποβάλει από τα μέσα Δεκεμβρίου την παραίτηση μου στον Υπουργό κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή. Ο κύκλος της παρουσίας μου στο Υπουργείο ολοκληρώνεται με την ικανοποίηση ότι πολλές παρεμβάσεις που είχαν προγραμματιστεί στους τομείς ευθύνης μου υλοποιούνται ή έχει δρομολογηθεί η υλοποίησή τους. Ανοικτά θέματα, βεβαίως, παραμένουν αρκετά. Πιστεύω ότι στο επόμενο διάστημα θα προχωρήσει ο προγραμματισμός για την αντιμετώπισή τους. Στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου εκφράζω τις ειλικρινείς ευχές για καλή επιτυχία στο έργο τους.» δήλωσε ο κ. Θεοτοκάς.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ