Αχαΐα: Απίστευτο! “Κυνηγοί” χαλκού άφησαν χωρίς τηλέφωνα ένα ολόκληρο χωριό – Άρπαξαν 120 μέτρα καλώδιο! Λαμβάνει διαστάσεις το φαινόμενο – Χιλιάδες ευρώ οι ζημιές

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το βράδυ στα Ζαχλωρίτικα Αιγίου, έκοψαν και αφαίρεσαν εκατόν είκοσι μέτρα καλώδιο χαλκού, εξακοσίων  ζευγών που εξυπηρετούσε τις τηλεπικοινωνίες του Δημοτικού Διαμερίσματος Ελαιώνα του Δήμου Αιγιαλείας, με αποτέλεσμα να διακοπούν όλες οι τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες στην περιοχή. 

Από έρευνες που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου εντόπισαν στην περιοχή Σελινούντα το καλώδιο που οι δράστες είχαν αφαιρέσει, το οποίο κατέσχεσαν, προκειμένου να αποδοθεί στον εκπρόσωπο της εταιρείας. Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Τα κρούσματα όχι μόνο αυξάνονται αλλά προκαλούν πλέον μεγάλες βλάβες στα δίκτυα επικοινωνίας, ενώ πολλές είναι οι επιχειρήσεις δημόσιες ή ιδιωτικές που μετρουν χιλιάδες ευρώ ζημιά. Οι “κυνηγοί” χαλκού μετά τις εκκλησίες, τις σιδηροδρομικές γραμμές, τα αλεξικέραυνα και τις γεωτρήσεις, “χτυπάνε” μεγάλους “στόχους” για μεγαλύτερη “μπάζα”. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυνηγοί “χαλκού” αφαίρεσαν ενενήντα κουφώματα παραθύρων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

“Κυνηγοί” χαλκού “ξήλωναν” καλώδια του ΟΤΕ στην ΠΕΟ Πατρών – Κορίνθου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Πάτρα: “Κυνηγοί” χαλκού “ξήλωναν” σιγά σιγά επιχείρηση που είχε κατεβάσει ρολά! “Δούλευαν” για δέκα μέρες!

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ