Δυτ. Ελλάδα: Οι αγρότες σήμερα βγαίνουν στους δρόμους- Μπλόκο ετοιμάζεται στο Αίγιο

συγκεντρωσεις το πρωι για ληψη αποφασεων

Ετοιμοι να βγούν στους δρόμους είναι και οι αγρότες της Δυτικής Ελλάδας. Σε Αχαϊα , Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία ο αγροτικός κόσμος βρίσκεται σε αναβρασμό και είναι ενδεχόμενο από σήμερα να στηθούν μπλόκα.

Στην Αιγιαλεία, ο τοπικός αγροτικός σύλλογος έχει προγραμματίσει σήμερα το πρωί, στις 10:00, συγκέντρωση στην Παιναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών και στη συνέχεια αναμένεται να κατευθυνθούν προς τη νέα εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών, όπου εκεί θα αποφασισθεί το αν θα γίνει αποκλεισμός του δρόμου.
 
Στην Ηλεία, η ομοσπονδία αγροτικών συλλόγων έχει απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση σήμερα το πρωί στις 10:00 στη θέση Λατίφι Αμαλιάδας, που βρίσκεται στη διασταύρωση με την εθνική οδό Πατρών - Πύργου.
 
Στην Αιτωλοακαρνανία, η Παναιτωλοακαρνανική συντονιστική επιτροπή αγώνα αγροτών «Μπλόκο Κεφαλόβρυσου» έχει αποφασίσει για σήμερα το πρωί στις 11:00 παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΕΛΓΑ στο Αγρίνιο και σε υποκατάστημα τράπεζας στη Βόνιτσας.
 
Ακόμη, έχει αποφασισθεί η παράταξη γεωργικών μηχανημάτων σε κεντρικά σημεία σε όλες τις αγροτικές περιοχές. Η αρχή αναμένεται να γίνει στις τοπικές κοινότητες Κατοχή και το Ευηνοχώρι, που βρίσκονται κοντά στο Μεσολόγγι.

Διαβάστε επίσης