Εγκατάλειψη ανηλίκων: "35 χρόνια δικηγόρος δεν έχω συναντήσει άλλη περίπτωση χωρίς ίχνος αίσθησης μητρικού φίλτρου"! Τί λέει στο tempo24.gr ο δικηγόρος που έφερε σε επαφή τον πατέρα με την Ασφάλεια Πατρών

ο δημήτρης κατωπόδης μιλά στον νίκο σύφαντο
φωτογραφία αρχειου

"Είμαι 35 χρόνια δικηγόρος. Δεν έχω συναντήσει άλλη τέτοια περίπτωση που να μην υπάρχει ίχνος μητρικού φίλτρου", λέει ο δικηγόρος Δημήτρης Κατωπόδης στο tempo24.gr και τον δημοσιογράφο Νίκο Σύφαντο, για την υπόθεση της εγκατάλειψης των τριών κοριτσιών που συγκλόνισε το πανελλήνιο. 

Ο Δημήτρης Κατωπόδης, έλαβε ένα τηλεφώνημα από γνωστό του, ο οποίος του είπε για την περίπτωση αυτή στην Πάτρα και ότι γνώριζε τον πατέρα. Ο γνωστός δικηγόρος από την Αθήνα, κλήθηκε να βοηθήσει και αυτό έκανε. Αμέσως ήρθε σε επαφή με τον πατέρα ενώ εξηγεί ότι η συνεργασία του με την ασφάλεια Πατρών ήταν άψογη.

"Ο πατέρας είναι ένα πραγματικό ράκος. Όπως μου μετέφερε βρίσκεται σε τραγική οικονομική κατάσταση ενώ συνέχεια έψαχνε για δουλειά", σημειώνει ο κ. Κατωπόδης ενώ συγκλονίζει ότι μιλά για την επικοινωνία που είχε με τη νεαρή μητέρα των παιδιών. "Μου είπε ότι βρίσκεται στον Ασπρόπυργο σε έναν καταυλισμό και ότι δεν τα θέλει τα παιδιά γιατί ζει έναν μεγάλο έρωτα". 

Επίσης, όπως είπε ο κ. Κατωπόδης, επικαλούμενος την πολυετή εμπειρία του, του έκανε αρνητική εντύπωση το γεγονός, ότι τόσες μέρες που είχε γίνει γνωστό το θέμα, αλλά κανείς δεν είχε ενδιαφερθεί για να βρεθούν τα στοιχεία της οικογένειας των παιδιών. Θεωρώντας ευτύχημα το γεγονός ότι αναγνωρίστηκε ο πατέρας από τον γνωστό του και έτσι, κινήθηκαν οι διαδικασίες πάντα σε συνεργασία με την Ασφάλεια Πατρών. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Πάτρα: ΤΩΡΑ - ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ έρευνα διέταξε ο Άρειος Πάγος για το θέμα των εγκαταλελειμμένων παιδιών - ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ