Γεωργιάδης από Πάτρα: “Η χώρα επιστρέφει στο σενάριο της δραχμής – Αυτοί που κυβερνούν πρέπει να φύγουν” – ΒΙΝΤΕΟ

Δριμεία επίθεση στην Κυβέρνηση εξαπέλυσε από την Πάτρα, όπου βρίσκεται σήμερα ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης στην ομιλία του στο πλαίσιο της εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ στην Αχαΐα, αναφέρθηκε στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών που αφορούν στην διαπραγμάτευση με τους δανειστές και στο κλείσιμο της β’ αξιολόγησης, υποστηρίζοντας πως η “χώρα επιστρέφει στο σενάριο της δραχμής, γεγονός που οφείλεται σε αυτά που έχειυπογράψει η Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου”, για να προσθέσει πως  “κάθε μέρα που περνά και δεν υπάρχει συμφωνία των δύο πλευρών, ο λογαριασμός για τη χώρα μεγαλώνει”.

Η σκληρή γλώσσα Γεωργιάδη κατά της συγκυβέρνησης συνεχίστηκε, λέγοντας “Αυτοί που σήμερα κυβερνούν πρέπει να φύγουν σύντομα”, ενώ επανέλαβε το αίτημα της Ν.Δ για πρόωρες εκλογές.

Προσερχόμενος ο Αντιπρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην αίθουσα εκδηλώσεων του “ΑΣΤΗΡ”, έτυχε θερμής υποδοχής, από τα στελέχη, τους υποστηρικτές και φίλους της Ν.Δ στην Αχαΐα, που ανταποκρίθηκαν μαζικά στην πρόσκληση της ΝΟΔΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάτρα: Το αδιαχώρητο στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Αχαΐας με καλεσμένο τον Άδωνι Γεωργιάδη – ΒΙΝΤΕΟ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΝΟΔΕ Αχαΐας: Γιατί θα απουσιάζει ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος από την εκδήλωση με καλεσμένο τον Άδωνι

Big Brother: Έχω νιώσει περιθωριοποίηση και μοναξιά και είναι άσχημο, δήλωσε η Ζωή Ασουμανάκη

Δυτ. Ελλάδα: Βαρύ πένθος για τον 31χρονο που σκοτώθηκε στο εργατικό δυστύχημα στη Ρόδο

Δεν το συζητάει για πώληση Κωστούλα ο Ολυμπιακός!

Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και κηδεύονται Δευτέρα και Τρίτη

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο της Μαρία Κατσιμαγκλη

Επιστήμονες δημιούργησαν τα πρώτα βρώσιμα ρομπότ που καθαρίζουν το νερό και μετά γίνονται σνακ για τα ψάρια

Το Αστυνομικό Δελτίο της Δυτ. Ελλάδας

Γιατί πρέπει να απλώνεις το concealer σου με πινέλο – και όχι με τα δάχτυλα