Πατρών - Πύργου: Ένας νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα στην Παλαιά Εθνική Οδό - Ένα ακόμη άτομο σοβαρά τραυματισμένο (ΝΕΟΤΕΡΑ) - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο ύψος των βραχνείκων

Νεότερη ενημέρωση 16.55' Νεκρός είναι ο ένας από τους δύο επιβαίνοντες που απεγκλώβισαν από το όχημα που ανετράπη στην Π.Ε.Ο Πατρών Πύργου στο ύψος των Βραχνείκων.

Περισσότερα στοιχεία αναφέρουν πως κάτω από άγνωστες συνθήκες ο οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε στην αυλή σπιτιού, δίπλα από το δρόμο.

Νεότερη ενημέρωση 16.40' Παραμένουν στο σημείο πυροσβέστες που προσπαθούν να απεγκλωβίσουν και το δεύτερο άτομο από το όχημα που έχει ανατραπεί.

Όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες του tempo24.gr, tο ΙΧ αμέσως μετά την σύγκρουση ανετράπη και κατέληξε σε περίφραξη σπιτιού.

Στο σημείο βρίσκονται τρία οχήματα της Πυροσβεστικής, αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Πρώτη ενημέρωση 16.19'

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 4 σήμερα το απόγευμα στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου στο ύψος των Βραχνείκων.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του tempo24.gr, ένα άτομο, σοβαρά τραυματισμένο, απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική και παρελήφθη για το νοσοκομείο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το τροχαίο έγινε στο ύψος του καταστήματος Παλατίνο.

 

Διαβάστε επίσης