Πινγκ Πονγκ: Νίκη παραμονής για τους Φοίνικες Πατρών - Εντυπωσιακή νίκη από την Βασιλική Ηλιοπούλου

Στην Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στο κλειστό γυμναστήριο του Γ.Α.Σ. Ελευσίς έγινε το σαββατοκύριακο το προτελευταίο αγωνιστικό διήμερο στα πρωταθλήματα της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Η ομάδα γυναικών των ΦΟΙΝΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΑΤΡΩΝ , που αγωνίσθηκε στο φετινό πρωτάθλημα χωρίς ιδιαίτερη μεταγραφική ενίσχυση, εκτός της κορασίδας Δέσποινας Μυτακίδου, εξασφάλισε τη παραμονή της μετά και τη νίκη της επί του ΟΕΑ ΕΔΕΣΣΑΣ. με 4-1. 

Ο Δημήτρης Ντεμίρης στον αγώνα με την Έδεσσα κατέβασε τη βασική σύνθεση με τις ΕΛΕΝΑ ΑΜΠΑΤΖΗ ( 2 νίκες) , ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ (2) και ΑΘΗΝΑ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ.

Στη συνάντηση της Κυριακής απέναντι στο ΓΑΟ Πειραία, με δεδομένο ότι πλέον έχει εξασφαλισθεί η παραμονή, στη θεση της ΑΜΠΑΤΖΗ αγωνίσθηκε η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΥΤΑΚΙΔΟΥ. Ο αγώνας ξεκίνησε με τη ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ να κάνει τη νίκη του πρωταθλήματος απέναντι στη Βουλγάρα Νέλι Τουσλέκοβα. Ήταν το μοναδικό επί μέρους θετικό αποτέλεσμα για τους Φοίνικες  , μάλιστα η αριστερόχειρας πρωταθλήτρια μας έκανε ανατροπή από 0-2 σετ και υποχρέωσε την πολύ αξιόλογη ξένη αθλήτρια στην πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα.

Η νίκη της Βασιλικής έχει μεγάλη σημασία γιατί η έμπειρη ξένη αθλήτρια είναι σε πολύ υψηλή θέση στη πανελλήνια κατάταξη των γυναικών ( RANCING LIST) και οι βαθμοί που πήρε με τη νίκη της η Πατρινή αθλήτρια  την εδραιώνουν στη πρώτη θέση της κατάταξης των κορασίδων.
Περιοχή συνημμένων
 

Διαβάστε επίσης