Πάτρα: Επίσκεψη της Έλενας Κονιδάρη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

Το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα επισκέφθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η πολιτευτής της ΝΔ  Έλενα Κονιδάρη. Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης στη διάρκεια της οποίας αντάλλαξε ευχές με τα παιδιά, την Διοίκηση το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Διοικητικό προσωπικό του Ιδρύματος η κυρία Κονιδάρη δήλωσε:
«Τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, χρέος μας είναι να βρισκόμαστε δίπλα στον συνάνθρωπο. Πλάι σε εκείνον που αυτές τις ώρες δοκιμάζεται.
Να απλώσουμε το χέρι και να προσφέρουμε ζεστασιά στα παιδιά και στους γονείς τους, που υπομένουν καρτερικά. Και να εισπράξουμε το ακριβότερο δώρο: Το χαμόγελο μίας παιδικής ψυχής 
Έτσι νοιώσαμε σήμερα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων. Δίπλα στα παιδιά, στους γονείς και στο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Τους ανθρώπους που γίνονται πάντα ένα με τα προβλήματα και παρέχουν εκτός από την επιστημονική, ανθρώπινη-ζεστή φροντίδα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Στην Διοικήτρια Βασιλική Γεωργιοπούλου, την Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Λένα Αλμπάνη και σε όλους όσους πασχίζουν κάτω από αντίξοες συνθήκες, παρέχοντας άριστες Υπηρεσίες Υγείας. 
Καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά και τους γονείς που δοκιμάζονται. 
Το 2017 να φέρει λιγότερα προβλήματα και περισσότερες χαρές σε όλους και να οπλίσει με δύναμη όλους μας για να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο με αρωγή και αλληλεγγύη»

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ