Νέες χιονοπτώσεις αναμένονται τη νύχτα στην Αττική

30/12/2016 | 20:26

Νέα έξαρση των χιονοπτώσεων στην Αττική προβλέπει για απόψε το βράδυ ο  γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, με ανάρτησή στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Σύμφωνα με τον κ. Αρναούτογλου, αυτή τη φορά στο επίκεντρο του χιονιά θα βρεθεί κυρίως η Ανατολική Αττική αλλά και τα ορεινά- ημιορεινά τμήματα του νομού!

Αναλυτικά ο γνωστός μετεωρολόγος έγραψε:

«Τα νεότερα για τις χιονοπτώσεις στην Αττική!

Προσοχή!

Προς τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς το Σάββατο και έως τις προμεσημβρινές ώρες του Σαββάτου 31/12 (χοντρικά το πρώτο δηλαδή 12ωρο του Σαββάτου) μεγάλη είναι η πιθανότητα για μετατόπιση των χιονοπτώσεων ανατολικότερα στην Αττική με ταυτόχρονη έξαρση αυτών στις περισσότερες περιοχές του νομού και κυρίως στα ορεινά-ημιορεινά τμήματα αυτού ενώ παράλληλα στα δυτικά τμήματα της Αττικής τα φαινόμενα θα εξασθενούν και τη νύχτα θα σταματήσουν.

Μόνο στις παράκτιες περιοχές της νότιας Αττικής δεν αποκλείεται να φαινόμενα να συνεχίσουν να εκδηλώνονται με τη μορφή χιονόνερου».

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου