Ηλεία: Όταν ο πάγος γίνεται… παιχνίδι στον Πύργο - ΒΙΝΤΕΟ

Στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Γέλια, παιδικές φωνές και απίστευτη διασκέδαση μπορούν να χαρακτηρίσουν το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, που λειτουργεί στην κεντρική πλατεία του Πύργου με το παγοδρόμιο, το καρουζέλ, το τρενάκι και το τραμπολίνο, να έχουν «κλέψει» τις εντυπώσεις την φετινή χρονιά.

Ειδικά τις τελευταίες ημέρες στο παγοδρόμιο, που λειτουργεί στην πλατεία, εκατοντάδες παιδιά, κάθε ηλικίας, διασκεδάζουν κάνοντας πατινάζ με φίλους τους ενώ οι μικρότεροι πρωταγωνιστές, υπό την επίβλεψη των υπευθύνων και των γονιών τους, μαθαίνουν τα πρώτα τους «βήματα» στον πάγο.

Όλοι όσοι βρέθηκαν στο χώρο της πλατείας δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την «μαγεία» του Χριστουγεννιάτικου Χωριού και ειδικά οι μικροί που δεν ήθελαν να φύγουν από το αγαπημένο τους παιχνίδι. Κάθε ημέρα και μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, η κεντρική πλατεία του Πύργου θα «γεμίζει» παιδικές φωνές και γέλια, με τα μικρά παιδιά να διασκεδάζουν όσο τίποτε άλλο αυτή την διαδικασία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ημέρες, αναμένεται στο χώρο του παγοδρομίου να δούμε και άλλα event’s, όπως χόκεϋ στον πάγο.

Και χθες, από νωρίς μάλιστα το πρωί, το παγοδρόμιο είχε γεμίσει από παιδιά κάθε ηλικίας, που έδειξαν τις ικανότητές τους στο πατινάζ και δήλωσαν στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» την αγάπη τους γι’ αυτό το άθλημα. Επίσης μικροί και μεγάλοι ευχήθηκαν για την νέα χρονιά και ζήτησαν ο δήμος του Πύργου να συνεχίσει να προσφέρει τέτοιες ευκαιρίες για παιχνίδι τις ημέρες των εορτών.

Υγεία, ευτυχία και αγάπη, ήταν οι ευχές που εξέφρασαν οι γονείς, για τη νέα χρονιά που έρχεται, ενώ απόλαυσαν για αρκετή ώρα την ηλιόλουστη ημέρα και τα παιδιά τους να κάνουν πατινάζ. 

idioktitis.jpg

Δρόσος Ντραγανίγος - ιδιοκτήτης Χριστουγεννιάτικου Πάρκου : 

«Ειδικά τις τελευταίες ημέρες έχει αυξηθεί η κίνηση, τα παιδιά διασκεδάζουν πάρα πολύ, είναι ευχαριστημένα, έχει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο του Πύργου αυτή η προσπάθεια. Είναι η πρώτη χρονιά που συνεργάζομαι με τον δήμο του Πύργου και θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΔΗΚΕΠ και τον Χάρη Αντύπα που μας εμπιστεύτηκε να δημιουργήσουμε όλο αυτό. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλή Πρωτοχρονιά και το νέο έτος να μας δώσει περισσότερες δυνατότητες από ότι μας έδωσε το 2016». 

Πηγή: patrisnews.com

 

Διαβάστε επίσης