Πάτρα: Με μεγάλη επιτυχία το πρώτο εορταστικό τουρνουά ποδοσφαίρου μικρών ηλικιών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο εορταστικό τουρνουά ποδοσφαίρου μικρών ηλικιών, που  διοργάνωσε η Διοικούσα Επιτροπή των δημοτικών ποδοσφαιρικών γηπέδων του Δήμου Πατρέων, στο γήπεδο Ζαρουχλεΐκων.

Στο τουρνουά, που αφορούσε  παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2007 ως το 2012, συμμετείχαν τα τμήματα υποδομής των ομάδων:

-Ατρόμητος

-Αχαιός

-Διαγόρας

-Αετός Ρίου

-Πυρσός

-Δόξα Παραλίας

-Αχιλλέας Οβρυάς

-Γαλήνη

Στο τουρνουά παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Ανδρέας Αθανασόπουλος,  ο σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος, το Δ.Σ. της ΕΠΣ Αχαΐας, με επικεφαλής  τον πρόεδρο Άγγελο Δανιήλ και   παράγοντες του ποδοσφαίρου.

Σκοπός του τουρνουά, ήταν η συμμετοχή των μικρών αθλητών στη ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση, καθώς και η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας, την  προώθηση της φιλίας και η ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των παιδιών.

Το τουρνουά, δεν ήταν  αφιερωμένο σε κάποιο χρυσοπληρωμένο σταρ αθλητή, αλλά στα ιδία τα  παιδία που παίζουν και τραγουδούν «χάσουμε κερδίσουμε, εμείς θα το γλεντήσουμε…».

Στόχος της Διοικούσας Επιτροπής των δημοτικών ποδοσφαιρικών γηπέδων, είναι το εορταστικό αυτό τουρνουά να γίνει θεσμός.

 

Διαβάστε επίσης