Το παιδικό μιούζικαλ "Η Μαγική Πρωτοχρονιά" στις 27 και 28 Δεκεμβρίου στην Πάτρα

ΣΤΟ ROYAL THEATER

Το “Ινστιτούτο Διαπολιτισμικών Σχέσεων” για 2η χρονιά διοργανώνει εκδηλώσεις με θέμα «Παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά για τα παιδιά».

Φέτος θα πραγματοποιηθεί το παιδικό μιούζικαλ με τίτλο "Η Μαγική Πρωτοχρονιά" με βάση τα πιο γνωστά παραμύθια του κόσμου, σε μουσική Π. Τσαϊκόφσκι & σύγχρονων συνθετών, με επίκαιρα κοινωνικά μηνύματα για μικρούς και μεγάλους.

Ήδη τα σχετικά διαφημιστικά πόστερ έχουν αναρτηθεί σε κεντρικά σημεία της πόλης της Πάτρας.

Η παράσταση θα παρουσιαστεί στο «Royal Theater» (παλιό Πτωχοκομείο) στην Ακτή Δυμαίων 53, στην Πάτρα την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016 στις 5:30μμ & 7:30μμ και θα επαναληφθεί την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016 στις 5:30μμ & 7:30μμ.

Μια ιστορία για πραγματική φιλία, η οποία, όπως ξέρουμε όλοι, μπορεί να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια. Μικροί και μεγάλοι θεατές θα μπορέσουν όχι μόνο να παρακολουθήσουν το παραμύθι, αλλά και να λάβουν μέρος στην εξέλιξή του, βοηθώντας τους ήρωες του μιούζικαλ να νικήσουν το κακό. Και όχι μόνο.......

Οι θεατές θα ζήσουν τη μαγεία του παραμυθιού σε μία καταπληκτική παραγωγή: τους περιμένει ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό υπερθέαμα με πολλά τραγούδια, κλασσική και σύγχρονη μουσική, κλασσικό μπαλέτο, μοντέρνους και folk χορούς, και βέβαια, ευτυχισμένο τέλος, όπως αρμόζει σε κάθε παραμυθένια ιστορία.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν με φιλανθρωπικό σκοπό για στήριξη τοπικών συλλόγων και σωματείων με ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Χάρη στη στήριξη των χορηγών και θεατών μας πέρσι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν τις παραστάσεις δεκάδες παιδιά από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Αχαΐας «Σκαγιοπούλειο» Mονάδων Θηλέων και Αρρένων, παιδιά με ειδικές ανάγκες και ασυνόδευτα ανήλικα παιδιά. Έτσι και φέτος θα τους δοθεί αυτή η δυνατότητα με τη βοήθεια και από τη δική σας πλευρά, αγοράζοντας εισιτήριο βοηθάμε και δίνουμε χαρά σε κάποιο από τα προαναφερόμενα παιδιά, όπως αναφέρει η σχετική ανάρτηση στο facebook.

*Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στην προπώληση και 12 ευρώ στο ταμείο του Royal.

Διαβάστε επίσης