Βράνιες: «Ήταν εύκολη απόφαση να έρθω στην ΑΕΚ»

υπέγραψε και παρουσιάστηκε

Παίκτης της ΑΕΚ και με τη βούλα είναι ο Ογκνιέν Βράνιες ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιο του με την Ένωση και παρουσιάστηκε επίσημα με τον ίδιο να τονίζει ότι ήταν εύκολη η απόφαση του να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, ενώ σίγουρα θα χρειαστεί λίγο χρόνο μέχρις ότου κάνει το ντεμπούτο του.
 
«Μίλησα με τον κ. Μαϊστόροβιτς και ήταν πολύ εύκολο για μένα να έρθω στην ΑΕΚ. Πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο», ανέφερε αρχικά ο Βόσνιος αμυντικός για να απαντήσει στη συνέχεια στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Για το αν θα είναι έτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο ίδιος τόνισε ότι χρειάζεται ακόμα δουλειά για να μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του. «Δεν θα είμαι έτοιμος για τις 3 Ιανουαρίου  αλλά στόχος μου είναι να είμαι έτοιμος όσο γίνεται πιο γρήγορα».

Για την θέση που προτιμάει να αγωνίζεται ήταν ξεκάθαρος. «Η θέση του κεντρικού αμυντικού είναι αυτή που μου ταιριάζει».

Για το αν θα ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο: «Έχουμε τον ίδιο σκοπό: θέλουν επιτυχίες και εγώ και οι φίλαθλοι. Να βγάλουμε την ΑΕΚ πρωταθλήτρια. Να αγωνιζόμαστε στο μάξιμουμ και με τη δική τους συμπαράσταση να έχουμε στο μέλλον αποτελέσματα».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν μίλησε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ανέφερε: «Επειδή γνωριζόμαστε με τον κ. Μπάγεβιτς, λόγω της Εθνική, μίλησα μαζί του και μου εξήγησε πως έχει η κατάσταση». 

Διαβάστε επίσης