Χάντμπολ: Οι παλαίμαχοι της "Ακαδημίας των Σπορ" έπαιξαν για καλό σκοπό

Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα

Πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη   στο Κουκούλι το παιχνίδι μεταξύ των παλαιμάχων και των νέων της Ακαδημίας των Σπορ με σκοπό την συλλογή τροφίμων για να δοθούν σε ευπαθείς οικογένειες συμπολιτών μας που τα έχουν ανάγκη, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων. Για την ιστορία οι νέοι νίκησαν τους παλαίμαχους με σκορ 21-19.

Με την ομάδα των παλαιμάχων αγωνίστηκαν οι: Κ. Βλασόπουλος, Α. Τσέρης, Α. Λαδάς, Κ. Καραγιάννης, Η. Αγγελής, Δ. Σακελλαρόπουλος, Η. Αμπατζής, Μ. Συνοδινός, Μ. Μάρκοβιτς, Α. Παπαγιαννόπουλος, Μ. Παουλίνος, Κ. Παπαδόπουλος, Ι. Τριαναταφύλλου, Δ. Γούτης, Χ. Χατούπης, Π. Παρασκευόπουλος.

Με τη ν ομάδα των νέων αγωνίστηκαν οι: Γ. Γαβριήλ, Π. Παπαλέξης, Δ. Μήλας, Δ. Μακρυδάκης, Α. Τσάμης, Ν. Γαλάντες, Γ. Παπαδόπουλος, Δ. Καλούδης, Α. Κοκοής, Π. Μαρκάτος, Ν. Διάφας.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού  μοιράστηκαν στους αγωνιζόμενους τα παραδοσιακά γλυκίσματα των εορτών των Χριστουγέννων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ακαδημίας των Σπορ, δια του προέδρου κ. Χρήστου Δεβελέγκα,

< συγχαίρει τους αθλητές και την προπονητική ομάδα του σωματείου , που λίγο πριν τις γιορτές ανέβασαν το σύλλογό μας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος χάντμπολ της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας ,ευχαριστεί:

τους γονείς των αθλητών για τη συμπαράσταση τους στην προσπάθεια του σωματείου,

τους χορηγούς μας και τους υποστηρικτές του συλλόγου ( μέσου  της κάρτας μέλους της οικονομικής ενίσχυσης), χωρίς τη συνδρομή των οποίων, αυτή η επιτυχής πορεία δε θα ήταν εφικτή

και εκφράζει τις βαθύτατες ευχαριστίες του στους φιλάθλους μας για τη συνεχή παρουσία τους στους εντός έδρας αγώνες μας και την αμέριστη υποστήριξή τους.

Τέλος , εύχεται σε όλους , αθλητές, προπονητές , παράγοντες, γονείς,  χορηγούς, υποστηρικτές αλλά και σε όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης μας Καλά Χριστούγεννα κι Ευτυχισμένο το Νέο Έτος, με την ελπίδα της ανακούφισης από τα δεινά που ταλαιπωρούν το μεγαλύτερο μέρος των συμπολιτών και των συμπατριωτών μας.

Χρόνια Πολλά! >.

 

Διαβάστε επίσης