Η Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Μουρίνιο

Premier League

Αν και δεν έχει πείσει ακόμα, αλλά έχοντας φανερώσει σημάδια δουλειάς και προσπάθειας ν' αλλάξει τα δεδομένα στην ομάδα, ο Ζοσέ Μουρίνιο ενδέχεται να γίνει αποδέκτης πρότασης για επέκταση του συμβολαίου του 

Ο Πορτογάλος είχε υπογράψει συμφωνητικό διάρκειας τριών ετών το φετινό καλοκαίρι, έχοντας αναλάβει τους «κόκκινους διαβόλους» μετά και την απομάκρυνση του Λουίς Φαν Χάαλ.

Δηλώνοντας πως η πρόταση της Γιουνάιτεντ έφτασε στο καταλληλότερο σημείο, τόσο της καριέρας του, όσο και της προσωπικής του ζωής, λίγους μήνες έπειτα από τη δεύτερη απόλυση από την Τσέλσι, ο «special one» έχει βάλει στόχο να πετύχει.

Αυτό αντιλαμβάνονται και στον σύλλογο, που μπορεί ακόμα ν' αντικρίζουν την τεράστια ανάγκη για να συνεχιστεί η δουλειά μέχρι να φτάσει η ομάδα σε σημείο να διεκδικεί όλους τους τίτλους, όμως θέλουν να επενδύσουν στον Μουρίνιο και γι' αυτό, όπως αναφέρει ο «Guardian», σκέφτονται να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο.

Μάλιστα, οι φήμες είναι τέτοιες που κάνουν λόγο για πρόταση ανανέωσης μέχρι και το 2025! Φυσικά, δεν θα σημάνει σε καμία περίπτωση πως ... προχωράει ανενόχλητος και ανεπηρέαστος, αφού θα συνεχίσει να κρίνεται από τα αποτελέσματα και θα καλείται να δώσει εξηγήσεις αν στην πορεία τελικά δεν καταφέρει αυτό που περιμένουν στην ομάδα από εκείνον...
Πηγή:www.gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης