Σύζυγος Ρώσου Πρέσβη: «Δεν είχαμε καθόλου σωματοφύλακες στην Άγκυρα - Μόνο έναν διερμηνέα μερικές φορές»

Υπέστη νευρικό κλονισμό

Νευρικό κλονισμό έπαθε η σύζυγος του Ρώσου πρέσβη Αντρέι Καρλόφ, Μαρίνα, μετά από μερικά λεπτά όταν είδε την δολοφονία του σε γκαλερί της Άγκυρας, την οποία παρακολούθησε ζωντανά.

break708_0.jpg

Η Μαρίνα Καρλόφ τη στιγμή που ο τρομοκράτης Mevlut Mert Altintas, 22 ετών, άρχισε να πυροβολεί πισώπλατα τον ρώσο πρέσβη, έπεσε στο πάτωμα όπως όλοι οι άλλοι που βρίσκονταν μέσα στη γκαλερί της Αγκυρας.

tourkia_14.jpg

Την μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο και βρίσκεται με συνοδεία γιατρών και ψυχολόγων προκειμένου να ταξιδέψει με τον νεκρό σύζυγό της ως τη Μόσχα.

Η Μαρίνα Καρλόφ την Τρίτη παρέστη σε τελετή μνήμης για τον δολοφονηθέντα σύζυγό της, πριν η σορός του μεταφερθεί στο αεροδρόμιο με προορισμό τη Μόσχα.

Σύμφωνα με την Dailymail η Μαρίνα Καρλόφ δήλωσε:

«Επεσα στο έδαφος με όλους τους άλλους. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι στην έκθεση. Ξαναβρήκα τις αισθήσεις μου στο νοσοκομείο. Πίστευα ότι ο σύζυγός μου ήταν ήδη νεκρός, τον πυροβόλησε 11 φορές» είπε.

«Δεν είχαμε καθόλου σωματοφύλακες. Μόνο ένας διερμηνέας μας συνόδευε κάπου κάπου», αποκάλυψε η σύζυγος του δολοφονηθέντος πρέσβη στην Αγκυρα.

«Οταν ήρθαμε στο νοσοκομείο έφτασαν εκεί ο δήμαρχος της Αγκυρας και άνθρωποι από το υπουργείο Υγείας. Μιλήσαμε για ώρα ώσπου έμαθα ότι ο σύζυγός μου ήταν νεκρός. Σοκαρίστηκα. Ενιωσα άσχημα. Ο σύζυγός μου δεν έκανε τίποτα κακό, ποτέ κανείς δεν τον απείλησε, θα το ήξερα. Πολλοί γνώριζαν ότι θα πηγαίναμε στην έκθεση, το είχαμε σχεδιάσει από καιρό», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης