Η Μπέτυ Μαγγίρα μιλά για τα "σκαμπανεβάσματα" στον γάμο της με τον Πατρινό σύζυγο της

"υπήρξαν προβλήματα, αφού όλες οι σχέσεις περνάνε διακυμάνσεις"

Είναι γνωστό πως δεν μασά τα λόγια της! Σε κάθε συνέντευξη η Μπέτυ Μαγγίρα μιλά για όλους και για όλα με αφοπλιστική ειλικρίνεια! Μπορεί να έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια, με τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη και τις δυο κόρες τους, όμως αυτό δεν σημαίνει πως όλα ήταν πάντα ρόδινα. Η Μπέτυ μιλώντας στο People, ανέφερε πως στο γάμο της υπήρξαν προβλήματα, αφού όλες οι σχέσεις περνάνε διακυμάνσεις.

«Η σχέση πάντα περνάει από διάφορα στάδια. Για να διατηρηθεί η σπίθα, θέλει πολλή δουλειά. Η καθημερινότητα, τα παιδιά, η κούραση, οι υποχρεώσεις σίγουρα μπορεί να φέρουν εντάσεις και κραδασμούς. Θεωρώ όμως ότι η σωστή επικοινωνία με το σύντροφο είναι το παν. Να ανοίγεσαι, να μιλάς. Δεν πρέπει να περιμένεις από τον άλλο να μαντέψει τι έχεις. Πρέπει να του το πεις. Και επειδή οι άντρες είναι λιγομίλητοι, πιστεύω πως αυτοί θέλουν τράβηγμα να μιλήσουν. Εγώ είμαι πάντα του πολύ «μπλα μπλα». Μιλούσα, το έψαχνα, το ανέλυα. Έτσι όμως τον μαθαίνεις τον άλλο, έρχεσαι πιο κοντά και καταλαβαίνεις τον άνθρωπό σου. Η επικοινωνία και το να ταιριάζετε ως χαρακτήρας είναι το παν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν στα 14 χρόνια κοινής τους πορείας, πέρασαν κρίση, ξεκαθαρίζει πως «κρίση όχι. Μπορεί να έχουν υπάρξει περίοδοι που ήμασταν πιο κουρασμένοι ή υπήρξαν σκαμπανεβάσματα».

Διαβάστε επίσης