Ζητάνε πίσω τους μισθούς του Άκη Τσελέντη - Πάνω από 23.000 ευρώ καλείται να επιστρέψει ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου - "Δέχομαι δηλητηριώδη βέλη από την Πάτρα"

Δείτε το έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών

Για αδικαιολόγητη αποχή από τα καθήκοντά του, εγκαλεί η κυβέρνηση, τον καθηγητή σεισμολογίας και διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Άκη Τσελέντη, καλώντας τον να επιστρέψει μισθούς που φτάνουν τα 23.000 ευρώ.

Ο ίδιος σημειώνει:

"Και επειδη πρεπει να ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ διαβαστε το παρακατω έγγραφο, που έλαβα επειδη αυτα τα δυο χρονια που ειμαι Δ/ντης στο Γεωδυναμικό αδυνατούσα να κατεβαίνω καθε εβδομάδα να κανω ενα εξαμηνιαιο μαθημα, ζητουν αναδρομικά μισθούς δυο χρόνων λες και ημουν κανένας αργόσχολος Καθηγητης.... Ενω γνωριζουν οτι προισταμαι δυο επιχειρηςιακων κέντρων του Γεωδυναμικού και του Εθνικού κέντρου προειδοποίηςης για τσουνάμι, ολα αυτα στον άνθρωπο που τους εφτιαξε απο το μηδεν ενα σεσμολογικό κέντρο που τίμησε το Παν/μιο που διδασκουν τα βιβλια μου που οργωσα ολα τα βουνα της Δυτικής Ελλαδας τοποθετώντας σεισμογράφους, που τους εφερα πανω απο 10 εκ € ερευνητικά προγράμματα κλπ κλπ. Ενοχληθηκαν καποιοι που έγινα Καθηγητής στο Παν/μιο Αθηνών και δεν κάθησα να ανέχομαι άλλο τετοιες καταστάσεις. Αλλα το ίδιο δεν έγινε και με τον διάσημο Καθηγητή Ματσούκα, τον πρωτοπόρο στην έρευνα ενάντια στο Αλσχαιμερ που αρνήθηκαν να τον κάνουν ομότιμο!!!!!". 

Νωρίτερα ο κ. Τσελέντης με αφορμή την βράβευση του Παναγιώτη Βαρώτσου από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας ήταν ιδαίτερα δηκτικός στο σχόλιο του: 

"Ειναι τιμή μου που ήμουν Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ και ας με πήραν πολλα απο τα δηλητηριώδη βέλη που του έριχναν (και μου ρίχνουν ακόμα με αφετηρία τη Πάτρα...). ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΥΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΕΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟ ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΕΥΓΕ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ". 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ