Πάτρα: Συνεχίζονται οι περιοδείες του δήμου για την κινητοποίηση της Παρασκευής

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης του λαού της Πάτρας για την μεγάλη κινητοποίηση – πορεία της Παρασκευής 9 Δεκέμβρη, η Δημοτική Αρχή συνεχίζει τις περιοδείες και τις εξορμήσεις.

Έτσι το πρόγραμμα, για σήμερα και αύριο διαμορφώνεται ως εξής:

 

ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

-Στις 4.30 μ.μ. θα περιοδεύσουν στο ΠΕΑΚ και στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης, ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Αθανασόπουλος και ο σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος.

 

ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

-Στις 7 π.μ. ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος, Δημήτρης Πελεκούδας θα επισκεφθούν τους εργαζόμενους στον Τομέα Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου.

-Στις 8 π.μ. θα επισκεφθούν το Καρναβαλικό Συνεργείο, ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πάτρας – Καρναβάλι Πάτρας, Νίκος Χρυσοβιτσάνος.

-Στις 10 π.μ. θα περιοδεύσουν στην λαϊκή αγορά των Προσφυγικών, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Αθανασόπουλος και διαμερισματικοί σύμβουλοι του Κεντρικού Διαμερίσματος.

-Στις 10 π.μ. θα περιοδεύσουν στις Υπηρεσίες του Δήμου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Μελάς και Διονύσης Πλέσσας.

 

 

ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ

Χθες, Τετάρτη 7 Δεκέμβρη, νωρίς το πρωί, ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, Ανδρέας Παπανικήτας, περιόδευσαν στην ΔΕΥΑΠ και συναντήθηκαν με τους εργαζόμενους και με τους σπουδαστές μαθητείας του ΟΑΕΔ.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Πελετίδης και η Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, μετέβησαν στην λαϊκή αγορά της Αγίας Βαρβάρας, ενώ οι Πρόεδροι του Πολιτιστικού Οργανισμού, Βασίλης Θωμόπουλος και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πάτρας – Καρναβάλι Πάτρας, Νίκος Χρυσοβιτσάνος, περιόδευσαν στον Πολιτιστικό Οργανισμό και στο Καρναβάλι, ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του ΚΟΔΕΠ, Θόδωρος Τουλγαρίδης και Ελένη Μπιρλή, περιόδευσαν στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου (ΚΟΔΗΠ).

Νωρίς το μεσημέρι ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και ο Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ, Ανδρέας Τερζής, περιόδευσαν στο ΔΗΠΕΘΕ και συναντήθηκαν με τους εργαζόμενους, καθώς και με τους μαθητές της Δραματικής Σχολής, ενώ το απόγευμα, ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μελάς, περιόδευσαν στα Ζαρουχλέικα.

Επίσης το μεσημέρι, οι Αντιδήμαρχοι Διονύσης Πλέσσας και Παναγιώτης Μελάς, πραγματοποίησαν περιοδεία στο κέντρο της πόλης και τα καταστήματα.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν περιοδείες σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα από δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους, με επικεφαλής Αντιδημάρχους.

 

 

Ιδού η απορία: Πάμε για περπάτημα πριν ή μετά το φαγητό;

Πάτρα: Η Τροχαία “έκοψε” τα μεσάνυχτα κόντρες οδηγών στην Περιμετρική-Στη συνέχεια ο “ραλίστας” έπεσε σε σταθμευμένο όχημα

Πάστα φλώρα νηστίσιμη

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Το σχέδιο για ταχύτερη απομείωση του χρέους – Υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και το 2025

Το Κατάρ προτίθεται να προσφέρει ένα προεδρικό αεροσκάφος αξίας 400 εκατ. δολαρίων στον Ντόναλντ Τραμπ

Κώστας Σβόλης: Δημοτική Αρχή, ανικανότητα ή ποιοτική ανεπάρκεια;

Νετζήπογλου: «Όλοι θεωρούσαν ότι δεν είμαστε για εδώ, εμείς το πιστεύαμε – Ζωντανός θρύλος ο Σάκοτα»