Διάρρηξη μυστήριο στο γραφείο Βουλευτή της Ν.Δ στο Κολωνάκι

06/12/2016 | 10:57

Διάρρηξη-μυστήριο στο διαμέρισμα-γραφείο του Βουλευτή Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Κεφαλογιάννη, καταγράφηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, στο Κολωνάκι.

Ο 34χρονος βουλευτής, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φαίνεται να βρισκόταν στην εκλογική του περιφέρεια, όταν άγνωστοι διέρρηξαν την κεντρική είσοδο του οικήματος ιδιοκτησίας του, που βρίσκεται σε πολυκατοικία στη οδό Αλωπεκής και Πλουτάρχου.

Οι δράστες ερεύνησαν εξονυχιστικά το εσωτερικό του από το οποίο, σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, άρπαξαν περίπου 40.000 ευρώ, έναν φορητό υπολογιστή, ένα tablet και πολλά ηλεκτρονικά αποθηκευτικά μέσα. 

Πηγή: parapolitika.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας