Στα 33 δισ. ευρώ αποτιμάται η περιουσία των Ένοπλων Δυνάμεων

04/12/2016 | 13:10

Με βασική στόχευση την «περιφρούρηση της οικονομικής αυτοτέλειας της Άμυνας της χώρας, αλλά και τη βελτίωση της καθημερινότητας των στελεχών και φυσικά τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων των αποστράτων» προχωρά η εξαγγελθείσα από τον υπουργό Εθνική Άμυνας, Πάνο Καμμένο, αξιοποίηση της περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, εξηγεί Στο ΧΩΝΙ ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Αξιοποίησης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων (ΥΠΑΑΠΕΔ), Γιώργος Ζησιμάτος.

«Η διαδικασία περιλαμβάνει αξιολόγηση, ταξινόμηση, στοχευμένη προώθηση μέσα από συνεργασίες» αναφέρει ο κ. Ζησιμάτος και προσθέτει: «Το ύψος της περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων υπολογίζεται στα 33 δισ. ευρώ και ένα 25% είναι διαθέσιμο για άμεση αξιοποίηση».

Όσο για τον τρόπο με τον οποίον θα γίνει η αξιοποίηση, εξηγεί: «Η διαδικασία αξιοποίησης, σύγχρονη και απλή, θα προχωρά μέσω e-BID και μέσα από την επιτυχημένη πλατφόρμα της ΕΤΑΔ (e-publicrealestate.gr)»

Πηγή: newsbeast.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ