Πάτρα: Πρωί - πρωί βγήκαν τα μπλοκάκια - Κλήσεις για παράνομες σταθμεύσεις στο κέντρο της πόλης - Ποιοι δρόμοι "έσκασαν" - Στο πόδι οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.

ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ

Κλήσεις βεβαιώνονταν από νωρίς το πρωί (08:40) στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου μεταξύ Γούναρη και Τσαμαδού. Η Τροχαία εντόπιζε δίκυκλα τα οποία ήταν σταθμευμένα πάνω στα πεζοδρόμια! 

Λίγα μέτρα πιο κάτω ένα ημιφορτηγό σταθμευμένο στον πεζόδρομο μεταξύ Γούναρη και Φιλοποίμενος, ενώ ένα άλλο αυτοκίνητο πριν τη Γούναρη έξω από καφετέρια. 

Απελπιστική ήταν η εικόνα και στους άλλου δρόμους όπως τη Μαιζώνος, την Κανακάρη (σε όλο το μήκος), την Καραϊσκάκη (κάπως λιγότερα σήμερα το πρωί) αλλά εκεί που παρατηρήθηκε χάος ήταν στην Κορίνθου.

Σχεδόν όλη η δύναμη της Τροχαίας λίγο μετά τις 11:30, συγκεντρώθηκε στην Κορίνθου η οποία ήταν διπλοσταθμευμένη από την Γούναρη έως την πλατεία Γεωργίου. 

Και όλα αυτά, λίγες ώρες πριν κλείσουν τα σχολεία και εμπορικά καταστήμα που έτσι κι αλλιώς η κίνηση των οχημάτων αυξάνεται. 

Σοβαρές και γενναίες ήταν οι προσπάθειες του δήμου Πατρέων για την εκτόνωση του προβλήματος και την εξάλλειψη του φαινομένου με συνεχείς ενημερώσεις και διαφημιστικές καταχωρήσεις για την εφαρμογή του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης. Όπως επίσης υπερπροσπάθειες καταβάλλονται και από την ΕΛ.ΑΣ., η οποία όπως έχει πει στο tempo24.gr πρόεδρος του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Σταύρος Τσεκούρας, αποδυναμώνεται επικίνδυνα υπηρεσίες λόγω της συνδρομής στο κυκλοφοριακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: "Σαφάρι" της ΕΛ.ΑΣ για το κυκλοφοριακό - Στο δρόμο μεγάλη αστυνομική δύναμη - "Ξηλώνονται" πινακίδες - "Βροχή" οι κλήσεις - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Τα αυστηρά μέρα για την Ελεγχόμενη Στάθμευση αποδυναμώνουν υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. - Όλοι στους δρόμους και σήμερα στο κέντρο για τις διπλοσταθμεύσεις

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ