Πάτρα: Παραιτήθηκε από την 6η ΥΠΕ ο Γιώργος Γιαννόπουλος - Τοποθετείται γ.γ. στο υπουργείο Υγείας

ποιοι ειναι οι επικρατεστεροι για την κενη θεση

Μετακινείται ο Γιώργος Γιαννόπουλος, από την Διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) στο Υπουργείο Υγείας, στη θέση του Γενικού Γραμματέα. Ήδη από χθες αποχώρησε κι επίσημα με τη θέση του Διοικητή της  6ης ΥΠΕ να παραμένει κενή. Δεν αποκλείεται μάλιστα αύριο να ανακοινωθούν οι αλλαγές κατά την επίσκεψη στην Πάτρα του υπουργού υγείας Α. Ξανθού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, με βάση και την προβλεπόμενη διαδικασία που ακολουθείται στις περιπτώσεις αυτές, χθες η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ζήτησε την παραίτηση του κ. Γιαννόπουλου από την ΥΠΕ, όπως και έγινε από μέρους του.  Σήμερα μάλιστα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα δημοσιευτεί το σχετικό Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ) και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί και επίσημα η τοποθέτησή του.

Εν συνεχεία θα πρέπει να καλυφθεί  η θέση του Διοικητή στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια. Επικρατέστερος για τη θέση είναι ο Υποδιοικητής Δημήτρης Κωστακιώτης, ενώ έχει ακουστεί και το όνομα του γιατρού Ανδρέα Παναγιωτόπουλου,  χωρίς να αποκλείεται άλλη έκπληξη.

Το βέβαιο πάντως είναι ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας πάντως, όλα πρόκειται να έχουν ξεκαθαρίσει.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ