Ανατροπή – σοκ στο θρίλερ του επιχειρηματία από το Ωραιόκαστρο!

23/11/2016 | 23:45

Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στο θρίλερ της εξαφάνισης του επιχειρηματία από το Ωραιόκαστρο.

Ο επικεφαλής της συνοριακής φύλαξης των Σκοπίων επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου, το Τμήμα Ελέγχου Διαβατηρίων Νίκης για να ενημερώσει προφορικά τον Διοικητή ότι ο αγνοούμενος Δημήτρη Γραικός δεν ταξίδεψε τελικά στα Σκόπια.

Όπως του είπε, η σχετική πληροφορία δόθηκε στις Ελληνικές Αρχές από λάθος Σκοπιανού υπαλλήλου. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της περασμένης Παρασκευής 18 Νοεμβρίου αστυνομικοί μετέφεραν στην Αγγελική Νικολούλη την πληροφορία ότι ο Γραικός στις 10 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 16:56 είχε περάσει πεζός από το Α.Τ. Νίκης με προορισμό τα Σκόπια.

Με το λάθος των Σκοπιανών η αγωνία της οικογένειας κορυφώνεται και πάλι και ένας νέος κύκλος ερευνών αρχίζει. Ερωτήματα εξακολουθεί να δημιουργεί και το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει βρεθεί το αυτοκίνητο με το οποίος χάθηκε ο Γραικός στις 3 Νοεμβρίου φεύγοντας από τα σφαγεία της Χαλάστρας.

Πηγή: anikolouli.gr​

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου