Ο Κάνιε Γουέστ στο νοσοκομείο με χειροπέδες

23/11/2016 | 06:44

Τι να πούμε πια για την οικογένεια αυτή… φαίνεται πως τα πράγματα είναι δύσκολα αφού ο Κάνιε Γουέστ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες μετά από ψυχωσικό επεισόδιο που υπέστη. Ο ίδιος αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο και οι ειδικοί έπρεπε να του φορέσουν χειροπέδες.
Όπως είναι λογικό το υπόλοιπο της περιοδείας του με τίτλο «Saint Pablo» ακυρώθηκε με τους φίλους του West να λένε στο TMZ ότι ο σύζυγος της Kim βρίσκεται εκτός ελέγχου.
Ας ευχηθούμε περαστικά.
 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε