Ειδήσεις από τη Δυτική Αχαΐα

Ξεκίνησαν σήμερα (Δευτέρα 12/6) οι εργασίες για τη β΄ φάση της αστικής ανάπλασης στην Κάτω Αχαΐα. Το πρώτο μέτωπο των σχετικών εργασιών αναπτύχθηκε επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού στο ύψος του Ιερού Ναού του Αγίου Ιωάννη.

Η έναρξη των εργασιών αφορά την υπογειοποίηση του δικτύου διανομής ηλεκτρικού ρεύματος, που αποτελεί την πρώτη φάση της παρέμβασης για να ξεκινήσουν αμέσως μετά οι εργασίες της ανάπλασης.

«Ξεκίνησε σήμερα μια δύσκολη παρέμβαση μέσα στον αστικό ιστό της πόλης. Είναι μια παρέμβαση σχεδιασμένη έτσι ώστε να δώσει μια νέα πνοή στις εισόδους και τις εξόδους της πόλης» ανάφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς και συνέχισε: «Είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας που είναι η αναβάθμιση της Κάτω Αχαΐα σε μια σύγχρονη πόλη που εξελίσσεται, προοδεύει και ομορφαίνει».

Ειδήσεις από τη Δυτική Αχαΐα

«Καθαρισμός της παραλίας στις Αλυκές»

Σε οργανωμένο καθαρισμό της παραλιακής ζώνης στις Αλυκές της Κάτω Αχαΐας προχώρησε σήμερα ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας.

Ο καθαρισμός επεκτάθηκε βόρεια και νότια του λιμανιού και απομακρύνθηκαν καλάμια και σκουπίδια που βρίσκονταν εκεί ενώ ταυτόχρονα έγινε και διαμόρφωση της παραλίας.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο