Ειδικός φρουρός ο “αγάπη μόνο” Τάσος Ποτσέπης

09/09/2019 | 08:42

Ο «αγάπη μόνο», κατά κόσμον Αναστάσιος Ποτσέπης του Νικολάου και της Ελένης, είναι ένας από τους επιτυχόντες του διαγωνισμού για την πρόσληψη 1.500 Ειδικών Φρουρών στην Ελληνική Αστυνομία.

Ο ίδιος έγινε γνωστός από το «Ραντεβού στα Τυφλά», όταν το παρουσίαζε ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο «αγάπη μόνο», κατά κόσμον Αναστάσιος Ποτσέπης του Νικολάου και της Ελένης, όχι μόνο είναι ένας από τους επιτυχόντες του διαγωνισμού για την πρόσληψη 1.500 Ειδικών Φρουρών στην ΕΛ.ΑΣ., αλλά έχει και πολύ υψηλή βαθμολογία όντας ένας από 100 πρώτους. Αυτό προκύπτει από την ανάρτηση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ., με τον Τάσο Ποτσέπη να κάνει το πρώτο βήμα για να ενταχθεί στο Σώμα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις και μάλιστα ως Πενταετούς Υποχρέωσης.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ