Είχε πιεί επτά φορές πάνω από το όριο και δεν άφησε αυτοκίνητο ατρακάριστο!

03/01/2026 | 06:45

Επικίνδυνους ελιγμούς έκανε ένας 51χρονος, ο οποίος οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ και περίπου επτά φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο, χτύπησε δέντρο και αρκετά παρκαρισμένα οχήματα στην Κηφισιά προτού το αυτοκίνητό του ακινητοποιηθεί.

Ο 51χρονος Έλληνας οδηγούσε από Μεταμόρφωση προς Βαρυμπόμπη περίπου στις 22:30 το βράδυ της Παρασκευής (2/1), ακολουθώντας μία «τρελή» πορεία με το όχημά του, καθώς αρχικά χτύπησε σε δέντρο επί της οδού Άργους στην Κηφισιά, στη συνέχεια κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς χτύπησε δύο σταθμευμένα οχήματα. Συνεχίζοντας την επικίνδυνη οδήγηση χτύπησε ακόμη τρία παρκαρισμένα οχήματα, ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί.

Ακολούθως επί της οδού Ποταμού και στρίβοντας στην οδό Ναυπλίου χτύπησε άλλα δύο οχήματα μέχρι το αυτοκίνητό του να ακινητοποιηθεί.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν την πορεία καταστροφής του οχήματος και του έκαναν αλκοτέστ όπου διαπιστώθηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ σε ποσοστό 1,86 mg/l, που σημαίνει ότι ήταν περίπου επτά φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο, το οποίο είναι στο 0,25 mg/l.

Ο οδηγός αναμένεται να οδηγηθεί στο αυτόφωρο, καθώς ήταν τρεις φορές πάνω από το όριο που οδηγεί στο αυτόφωρο με βάση τον Κ.Ο.Κ. που ανέρχεται σε 0,60 mg/l.

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Θανάσης Γκώγκος

Θα τρίζουν τα κόκαλα της Αθηνάς Παπαχρήστου: Μήνες τώρα σε συνεργείο της Πάτρας το ασθενοφόρο – δωρεά της

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός (ΦΩΤΟ)

Βασιλόπιτα και ανταλλαγή ευχών στην Περιφέρεια την Πρωτοχρονιά