«Έγραψαν ότι τσακώθηκα με πωλήτρια, δεν ίσχυε» είπε η Βλαντή για δημοσίευμα που την έκανε να κινηθεί νομικά

19/10/2025 | 21:59

Μια φήμη που την είχε πληγώσει και την οδήγησε να κινηθεί νομικά, αποκάλυψε η Παναγιώτα Βλαντή. Η ηθοποιός μίλησε για ένα περιστατικό που τη σημάδεψε, όταν δημοσιεύτηκε ψευδώς ότι είχε τσακωθεί με μια πωλήτρια σε εμπορικό κέντρο.

Σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;», η Παναγιώτα Βλαντή περιέγραψε:

«Ήμουν σε ένα εμπορικό κέντρο, ήταν και ένας παπαράτσι εκεί και με τράβηξε και είπε ότι εγώ τσακώθηκα με την πωλήτρια, επειδή είχα έντονο βλέμμα και μιλούσαμε με τη φίλη μου γιατί λέγαμε κάτι πολύ σοβαρό», εξηγώντας ότι το περιστατικό δεν είχε καμία βάση.

Η ηθοποιός τόνισε πως η συγκεκριμένη φήμη την προσέβαλε βαθιά και την έκανε να αντιδράσει. «Κινήθηκα νομικά γιατί ήταν πολύ κακό αυτό για μένα. Προσεβλήθη απίστευτα. Αν μου χρέωναν μια σχέση που δεν ίσχυε, θα έλεγα “δεν πειράζει, σιγά”. Αυτό όμως με πείραξε γιατί είχε να κάνει με έναν άνθρωπο».

Η Παναγιώτα Βλαντή εξήγησε ότι το δημοσίευμα τη στενοχώρησε ιδιαίτερα, γιατί παρουσίαζε μια ψευδή εικόνα του χαρακτήρα της: «Έπινα καφέ. Ήταν πάρα πολύ κακό αυτό, με πείραξε πάρα πολύ. Δεν με νοιάζει ό,τι γράφουν αν μου χρεώνουν σχέσεις, αλλά αυτό ήταν κακό».

protothema.gr

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Γιάννης Πανίτσας σε ηλικία 55 ετών

Μεσσηνία: Τα «καλά παιδιά» που έγιναν δολοφόνοι – Ποιοι είναι οι δύο 22χρονοι που συνελήφθησαν για το έγκλημα στο κάμπινγκ

Απίστευτο περιστατικό: Το τζατζίκι σε εστιατόριο έστειλε Πατρινούς στο νοσοκομείο – Σφραγίστηκε η επιχείρηση

Πάτρα-Μέτρα για το κυκλοφοριακό: Μονοδρομήσεις σε Ακρωτηρίου και Γ. Παπανδρέου – Mini bus στο ιστορικό κέντρο, ανακοίνωσε ο Δήμος

Πάτρα: Ο 17χρονος με αυτισμό που τον “παράτησαν” οι γονείς του θα μεταφερθεί σε ειδική δομή – Το μήνυμα που στέλνει

Αχαΐα: Γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δύο φορές – Κατανάλωσε χάπια και μετά έπεσε από παράθυρο νοσοκομείου!

Οι Πατρινοί αποχαιρετούν στο διαδίκτυο τον τραγουδιστή Γιάννη Πανίτσα που “έφυγε” στα 55 του

Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Διονύσης Πολυδερόπουλος πατέρας τριών παιδιών – Σήμερα η κηδεία του ΦΩΤΟ