Εγκληματική οργάνωση στα Χανιά: Προφυλακίστηκαν 14 από τους κατηγορούμενους, μαραθώνιες οι απολογίες τους – Νέα εντάλματα σύλληψης για τα δύο αδέλφια που φέρονται ως «εγκέφαλοι»

06/09/2025 | 11:03

Σε 14 προφυλακίσεις κατέληξε η πολύωρη διαδικασία απολογιών των 33 κατηγορουμένων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση στα Χανιά. Η διαδικασία ξεκίνησε στις 9 το πρωί και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ.

Αναφορικά με τα δύο αδέλφια, που σύμφωνα με τις αρχές φέρονται ως οι επικεφαλής της οργάνωσης, στην πρώτη δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών κρίθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Ωστόσο, αμέσως μετά εκδόθηκε σε βάρος τους ένταλμα σύλληψης, με αποτέλεσμα να πάρουν προθεσμία και να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, δύο από τους συνηγόρους υπεράσπισης δήλωσαν ότι πρόκειται για «τεράστιο επικοινωνιακό κρεσέντο που τελειώνει σήμερα», εκτιμώντας πως «μέχρι το τέλος της διαδικασίας, με την πρώτη δικογραφία, θα αποδειχτεί άνθρακας ο θησαυρός».

ertnews.gr

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)