Έγκλημα στη Νέα Σμύρνη: Με μαχαίρωσε ο πατέρας μου, φώναζε ο 45χρονος πριν καταρρεύσει

11/05/2025 | 20:53

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (11/5) στη Νέα Σμύρνη με έναν πατέρα να σκοτώνει τον γιο του με μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος πριν καταρρεύσει, σοβαρά τραυματισμένος, βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του κρατώντας το μαχαίρι με το οποίο δέχτηκε το θανατηφόρο χτύπημα και φώναζε «με μαχαίρωσε ο πατέρας μου».

Ο αδερφός του 45χρονου φέρεται να επιβεβαίωσε στις Αρχές ότι ο αδερφός του δημιουργούσε συχνά εντάσεις στο σπίτι, ενώ ο πατέρας τους επαναλαμβάνει στους αστυνομικούς ότι δεν χτύπησε τον γιο του και πως πιθανόν ο τραυματισμός του προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της πάλης.

Φίλος του πατέρα δήλωσε ότι το θύμα είχε μπλεξίματα με την Αστυνομία από μικρή ηλικία και, παρά το γεγονός ότι είχε ενταχθεί σε πρόγραμμα απεξάρτησης στον ΟΚΑΝΑ, είχε ξανακυλήσει.

Η αστυνομική έρευνα για τα ακριβή αίτια της δολοφονίας βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Τι έκανα, τι έκανα;» φώναζε ο πατέρας

Τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας στην οδό Αδανών στη Νέα Σμύρνη όταν ένας πατέρας σκότωσε τον 45χρονο γιο του, περιέγραψαν γείτονες της οικογένειας.

Όπως είπαν, άκουσαν τον πατέρα να φωνάζει «τι έκανα, τι έκανα;» λίγη ώρα αφού σκότωσε με μαχαίρι τον γιο του, ο οποίος κατά πληροφορίες αντιμετώπιζε πρόβλημα με ναρκωτικά.

«Σήμερα ακούσαμε να φωνάζει κάποια φωνή “δεν μπορώ, δεν μπορώ, αχ βοήθεια” και στην αρχή νομίσαμε ότι είναι κάποιος ασθενής, μέχρι που μάθαμε για το τραγικό γεγονός» είπε κάτοικος της περιοχής.

«Το τελευταίο διάστημα οι καυγάδες ήταν συχνοί. Ο άνθρωπος (ο πατέρας) για 25 χρόνια έδινε τιτάνιο αγώνα να τον γλιτώσει από τα ναρκωτικά. Ταλαιπωρούνταν με αυτό το θέμα. Έφτασε στο σημείο το 2011-12 να τον βάλει φυλακή ο ίδιος μήπως και καθαρίσει. Βγήκε και άρχισαν τα ίδια προβλήματα το 2018. Έτρεχαν σε νοσοκομεία και κλινικές συνέχεια. Υπήρχαν όμως συνεχώς τσακωμοί» ανέφερε άλλος γείτονας της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το έγκλημα σημειώθηκε μετά από καβγά που είχαν ο πατέρας με τον γιο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες τις Αρχές για ό,τι είχε συμβεί στο διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης, ενημέρωσε ο άλλος γιος της οικογένειας.

protothema.gr

Μαρία Αναστασοπούλου: Προφανώς και θα αλλάξουμε πράγματα στην εκπομπή την επόμενη σεζόν

Ο Γ. Παπανδρέου στο Παγκόσμιο Φόρουμ Anna Lindh 2025 στα Τίρανα – Διάλογος για την ειρήνη και τη συνεργασία στη Μεσόγειο

Με Άρη και Πανιώνιο η σεζόν 2025/26 του EuroCup!

Πάτρα: Συναυλία για τον Θάνο Μικρούτσικο με ομιλητή τον Δημήτρη Κουτσούμπα την Παρασκευή

Πραγματογνώμονας Γ. Ραυτογιάννης: Ο Μπάμπης Κούτσικος δεν πυροβολήθηκε πισώπλατα – Συνεχίζεται την Παρασκευή η πολύκροτη δίκη

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Μπορεί οι συνεργάτες να αρέσουν στους παρουσιαστές και να μην αρέσουν στον κόσμο

Η Εθνική γυναικών «παραδόθηκε» στις «τρικολόρ» και θα δώσει «τελικό» πρόκρισης με την Τουρκία!

Ο Φάρος Ποντίων Πατρών συμμετείχε στο 4ο Διεθνές Χορευτικό Αντάμωμα