Εγκαύματα στο 28% του σώματός της έχει η 4χρονη – Σημάδια από δαγκωματιές και σχοινί!

15/02/2025 | 14:08

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στη δημοσιότητα για την κακοποίηση της 4χρονης, που διακομίσθηκε με βαριά εγκαύματα στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, μιλώντας στο OPEN, σημείωσε πως οι γιατροί δεν μπορούσαν να πιστέψουν το μέγεθος της κακοποίησης που υπέστη το 4χρονο παιδί, το οποίο νοσηλεύεται στο Παίδων.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, η μητέρα ισχυρίστηκε ότι πριν λίγες μέρες έκανε ένα χειρουργείο και αναγκάστηκε να δώσει το παιδί της σε μια φίλη της για το προσέχει. Όταν πήρε την 4χρονη, τη βρήκε σε αυτή την κατάσταση, λέγοντας πως έπεσε πάνω της καυτό νερό.

Ωστόσο, όπως αναφέρει ο κ. Γιαννάκος, η μητέρα δεν πήγε το παιδί κατευθείαν στο νοσοκομείο, ενώ σημειώνει πως η 4χρονη φέρει εγκαύματα στο 28% του σώματός του.

Τα όσα αποκαλύπτει στη συνέχεια καταρρίπτουν τον ισχυρισμό της μητέρας, καθώς σύμφωνα με τους γιατρούς φέρει σημάδια από δαγκωματιές, μελανιές αλλά και σημάδια από σκοινί. Τα σημάδια στο κορμάκι του παιδιού έγιναν 5 με 10 μέρες πριν.

Η ζωή της 4χρονης δεν διατρέχει κίνδυνο, αλλά θα χρειαστεί απανωτές χειρουργικές επεμβάσεις και πολύμηνη νοσηλεία για να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Τα όσα αποκαλύπτει στη συνέχεια καταρρίπτουν τον ισχυρισμό της μητέρας, καθώς σύμφωνα με τους γιατρούς φέρει σημάδια από δαγκωματιές, μελανιές αλλά και σημάδια από σκοινί. Τα σημάδια στο κορμάκι του παιδιού έγιναν 5 με 10 μέρες πριν.

newsbomb.gr

«Την πίεζε να με σκοτώσει» λέει η μητέρα της 13χρονης από τη Σύμη – Τα ανατριχιαστικά μηνύματα του 15χρονου

 

 

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ