Εγκαίνια της έκθεσης “FOOD EXPO” με 25.000 επισκέπτες!

11/03/2018 | 11:44

Η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη άνοιξε θριαμβευτικά τις πύλες της το πρωί του Σαββάτου, υποδεχόμενη περισσότερους από 25.000 επισκέπτες της οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, της Μαζικής Εστίασης και της Ξενοδοχίας, που πλημμύρισαν από νωρίς το εκθεσιακό κέντρο, για να δουν από κοντά τα προϊόντα και τις λύσεις 1.302 Ελλήνων και ξένων εκθετών και να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες!
Την έκθεση επισκέφτηκαν επίσης χιλιάδες διεθνείς αγοραστές, αρκετοί ξένοι δημοσιογράφοι και δεκάδες διπλωματικοί εκπρόσωποι, που στο σύνολό τους δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την ποιότητα και την άρτια διοργάνωση της έκθεσης!
Για τις επόμενες 2 μέρες, η FOOD EXPO θα προβάλλει τα εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα γαστρονομίας σε περισσότερους από 3.500 διεθνείς αγοραστές και 70.000 εμπορικούς επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αποτελώντας το πολύ-αναμενόμενο κορυφαίο εμπορικό γεγονός της χρονιάς για τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών στη χώρα μας.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει μαζί με τα Επιμελητήρια Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας σε κοινό εκθεσιακό χώρο – ομαδικό περίπτερο

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»