Έφυγε κι ο Αντώναρος από τον ΣΥΡΙΖΑ

09/11/2024 | 08:58

Λίγη ώρα μετά τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Ευάγγελος Αντώναρος ανακοίνωσε ότι παραιτείται από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το βράδυ της Παρασκευής (9.11.2024) ο Ευάγγελος Αντώναρος διαπληκτίστηκε έντονα με έναν υπάλληλο που βρισκόταν στην πόρτα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ πιάνοντάς τον από το λαιμό.

Περίπου στη μία τα ξημερώματα ο ίδιος ανακοίνωσε την παραίτησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ με μια ανακοίνωση μέσω Facebook:

«Πριν από 3 λεπτά υπέβαλα την παραίτηση μου από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στον συντονιστή της ΟΜ Αρτέμιδας όπου ανήκω.
Δεν είμαι διατεθειμένος να “συμπορευθώ” ούτε λεπτό με τους κομματικούς πραξικοπηματίες που ολοκλήρωσαν σήμερα το προγραμματισμένο έγκλημα τους σε βάρος των δημοκρατικών διαδικασιών».

Συνέχισε γράφοντας: «Είναι άθλιοι κι αξιοθρήνητοι γράφοντας σήμερα τις πιο μαύρες σελίδες της μεταπολίτευσης».

 

«Μένω αμετακίνητα προσηλωμένος στις αρχές της δημοκρατίας και της προόδου προς όφελος του συνόλου της κοινωνίας. Κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία για το μέλλον!» κατέληξε.

Πάτρα: Νεκρός ο οδηγός της μοτοσικλέτας που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Αμερικής

Πάτρα: Ανείπωτη θλίψη για τον 27χρονο Δημήτρη Λιόπετα, θύμα του τροχαίου στην οδό Αμερικής

Πάτρα: “Αυτό είναι το αίμα της κόρης μου” – Ο πατέρας της 8χρονης που τραυματίστηκε στο θανατηφόρο τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων ξεσπά (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην οδό Αμερικής-Ο οδηγός του ΙΧ έφυγε “για το Νοσοκομείο” από το σημείο-Εντοπίστηκε στο Ρίο από τους αστυνομικούς (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Συγκλονισμένη η Πάτρα από το σοκαριστικό τροχαίο που στοίχισε την ζωή του Δημήτρη Λιόπετα – Λουλούδια και κεριά στο σημείο ΦΩΤΟ

Τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων: Η 86χρονη Τιτίκα Βασιλοπούλου έσωσε με τον θάνατό της τη μικρή Μαρία!

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το θανατηφόρο στην Ακτή Δυμαίων και τη σύλληψη του οδηγού της μηχανής

Πάτρα: Στο αυτόφωρο σήμερα ο ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου και άλλοι τρεις, μεταξύ των οποίων και αστυνομικός, για τον ξυλοδαρμό και το επεισόδιο με το όπλο