«Έφοδος» της ΕΛ.ΑΣ. σε μαθητική παράσταση στην Ιεράπετρα – Είχε προηγηθεί ανώνυμη καταγγελία

14/04/2025 | 12:41

Ένα απροσδόκητο περιστατικό σημειώθηκε στην Ιεράπετρα κατά τη διάρκεια του 1ο Πανελλήνιου Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου, με την Ελληνική Αστυνομία να πραγματοποιεί έφοδο στο χώρο του φεστιβάλ.

Όπως αναφέρει το radiolasithi, οι αστυνομικοί βρέθηκαν στο θέατρο όχι για να παρακολουθήσουν κάποια παράσταση, αλλά έπειτα από ανώνυμη τηλεφωνική καταγγελία.

Ο λόγος ήταν η πλοκή του θεατρικού, που ήθελε μια μαθήτρια να πετά στο πάτωμα μια γιρλάντα με ελληνικές σημαίες.

Οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Ρεθύμνου είχαν επιλέξει να ανεβάσουν το έργο «Ο εχθρός της τάξης» του Νάιτζελ Γουίλιαμς, με τη σκηνοθετική προσέγγιση να μην αρέσει –όπως φάνηκε- σε κάποιους.

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ