Έφοδος σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη – Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής

18/04/2021 | 09:42

 

 

Επιχείρηση της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή της πλατείας Βάθης σε παράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη.

Πληροφορίες από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, θέλουν να έχουν συλληφθεί 20-30 άτομα μεταξύ αυτών και γνωστός τραγουδιστής. Την επιχείρηση συνδράμουν και δυνάμεις της Ασφαλείας Αττικής.

Επιβάλλονται πρόστιμα στους υπεύθυνους και τους παρευρισκόμενους, ενώ κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε κάτω απο άκρα μυστικότητα από την ειδική υπηρεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων μετά από καταγγελία στο τηλεφωνικό κέντρο 1520.

https://www.in.gr/

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 35χρονη – Σοβαρά τραυματισμένη μία ακόμη γυναίκα

Σία Αναγνωστοπούλου: Ραντεβού στο υπουργείο για το Λύκειο Ερυμάνθειας

Απεβίωσε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Πιπεργιάς

e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 11 Ιουλίου

Πάτρα: Νέα φωτιά με τοξικούς καπνούς στο Ριγανόκαμπο

Εμανουέλ Μακρόν: Η ντροπιαστική στιγμή που η Μπριζίτ αρνείται να του δώσει το χέρι ενώ κατεβαίνει από το αεροπλάνο ΒΙΝΤΕΟ

ANT1: Τα σχέδια για το «Καλημέρα Ελλάδα» χωρίς Παπαδάκη, το πάνελ Λιάγκα και η Μακρυπούλια

Αρμενία: Έκαναν το Κοινοβούλιο… «Αμέρικαν μπαρ» – ΒΙΝΤΕΟ