«Έφοδος» εργαζομένων «Στο Κόκκινο» και «Αυγή» στο συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ

14/06/2025 | 17:14

Συνεχίζεται στο κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ με τους εργαζόμενους στην «Αυγή» και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» να κάνουν παρέμβαση, καθώς εξακολουθούν να παραμένουν απλήρωτοι. 

Οι εργαζόμενοι είχαν προγραμματίσει συγκέντρωση έξω από τον χώρο της συνεδρίασης, ωστόσο προκλήθηκε ένταση όταν ένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ φώναξε «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σας χρωστά, εσείς του χρωστάτε».

Τότε οι εργαζόμενοι κινήθηκαν προς την είσοδο και έκαναν έφοδο φτάνοντας σε λίγα λεπτά στον χώρο που διεξάγεται το Συνέδριο.

«Φέρτε πίσω τα δεδουλευμένα», «απλήρωτη εργασία, χρωστούμενοι μισθοί, φέρατε τη διάλυση σε Κόκκινο κι Αυγή» ήταν κάποια από τα συνθήματα που φώναζαν επί μια ώρα.

Οι εργαζόμενοι ζητούν να βγει ψήφισμα από το Συνέδριο το οποίο να δεσμεύει την ηγεσία του κόμματος σε ό,τι αφορά την αποπληρωμή των δεδουλευμένων και τη συνέχιση λειτουργία των δυο μέσων ενημέρωσης.

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ένας στη φυλακή, τρεις ελεύθεροι με όρους για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα Μπασιλάρη

Πάτρα: Παραδόθηκε 5ος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό  του 30χρονου στο “Αβαντάζ”