ΕΦΚΑ: Παράνομη και καταχρηστική η απεργία των εργαζομένων

23/12/2021 | 13:11

Παράνομη κρίθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η απεργία που προκήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΕΦΚΑ και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής. Έτσι, η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ με ανακοίνωσή της καλεί όσους υπαλλήλους συμμετείχαν στην απεργία «να προσέλθουν κανονικά στην υπηρεσία τους».

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κ. Χατζηδάκης αναφέρει: «Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε η απεργία που είχαν κηρύξει 2 ομοσπονδίες εργαζομένων του ΕΦΚΑ. Όσοι θα απεργούσαν πρέπει να επιστρέψουν στη δουλειά τους.

Οι μέρες πριν το τέλος του χρόνου είναι κρίσιμες για να κλείσουν εκκρεμότητες πολλών πολιτών (πχ ασφαλιστική ενημερότητα). Δεν πρέπει να ξεχνάμε ούτε στιγμή ότι ο ΕΦΚΑ ασκεί κοινωνική πολιτική και πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες. Κι όχι οι πολίτες τον ΕΦΚΑ!».

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»